• PEUTER EN KLEUTERVOETBAL
Meld uw kind aan voor eenCorona virus

English version below

Beste ouders/verzorgers van deelnemers van de Peuter- en Kleutervoetbal,

Gelukkig zijn de richtlijnen van het RIVM verder versoepeld en mag er vanaf 1 juli ook weer binnen worden gesport.

Gezien de grote organisatorische impact die het opstarten van de voetbalschool met zich meebrengt hebben wij besloten om na de zomervakantie met een nieuwe, frisse start te starten.

Wij willen alle deelnemers daarom van harte uitnodigen om op zondag 06-09-2020 deel te nemen aan de open training. De week erna, op zondag 13-09-2020 start les 1 van de nieuwe cursus. In de bijlage de lesdata van de nieuwe cursus.

Mocht uw zoon/dochter voor 13-09-2020 5 jaar geworden zijn, dan wordt hij/zij automatisch uitgeschreven. Mocht uw zoon/dochter nog geen 5 jaar zijn, maar na de zomervakantie niet meer deelnemen aan de voetbalschool? Schrijf hem/haar dan, uiterlijk 01-08-2020, per mail uit.

Wij hopen iedereen na de zomervakantie weer in goede gezondheid te zien en kijken nu al uit naar de lessen.

Dear parents/carers of participants of the football lessons,

Fortunately, the guidelines of the RIVM have been further loosened and from 1 July it will also be possible to sport indoors again.

In view of the major organisational impact that starting the football school will have, we have decided to make a fresh new start after the summer holidays.

We would like to invite all participants to participate in the open training on Sunday 06-09-2020. The following week, on Sunday 13-09-2020, lesson 1 of the new course will start. In the attachment the lesson dates of the new course.

Should your son/daughter become 5 years old before 13-09-2020, he/she will be automatically deregistered. If your son/daughter is less than 5 years old, but does not participate in the football school after the summer holidays? Then unsubscribe him/her by e-mail before 01-08-2020.

We hope to see everyone in good health again after the summer holidays and are already looking forward to the lessons.

Peuter en kleutervoetbalschool

Nieuwe cursus

Nieuwe cursus

De Peuter- en Kleutervoetbalschool werkt met cursussen van 18 weken. Het is altijd mogelijk om gedurende een cursus in te stromen. Uiteraard mag een kind altijd eerst een keer komen proberen. Wilt u uw zoon/dochter aanmelden voor een gratis proefles, klik hier om uw zoon/dochter aan te melden voor de gratis open training.

Voor alle data van de cursus klik hier.

Tijdens de proefles ontvangt u alle informatie over de voetbalschool, onze werkwijze en hoe u uw zoon/dochter (eventueel) in kunt schrijven.

Uiteraard is er dan ook alle gelegenheid voor u om uw vragen te aan ons te stellen.

Werkwijze

Werkwijze

Speciaal voor de kinderen die nog te jong zijn (3-5 jaar) om lid te worden van een voetbalvereniging bieden wij een wekelijkse voetbaltraining aan. Bij onze trainingen staat plezier in bewegen en het kennis maken met voetbal centraal. Naast het leren voetballen, besteden wij ook aandacht aan andere (in onze ogen) belangrijke thema’s. Hierbij moet u denken aan het leren samenwerken, wachten op hun beurt, etc.

Trainers

Trainers

De trainers hebben allen affiniteit met de doelgroep. Verder beschikken de trainers over een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast is er altijd minimaal één trainer aanwezig die beschikt over zijn of haar (kinder)EHB(S)O. Op iedere zes kinderen zal er één trainer zijn. Hierdoor kunnen wij de kinderen de aandacht geven die zij op deze jonge leeftijd nodig hebben.

Tijdsduur

Tijdsduur

De training duurt 45 minuten. Dit doen wij, omdat uit onze ervaringen blijkt dat kinderen van deze leeftijd over het algemeen het op kunnen brengen hun concentratie en aandacht gedurende 45 minuten vast te houden.

Voor de exacte data klik hier
Materialen

Materialen

De materialen die tijdens de trainingen worden gebruikt zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo worden de lichtste ballen gebruikt en spreekt het overige materiaal de doelgroep aan.

 

 

 

Kosten

€ 134,-

Cursus

Volledige cursus van 18 lessen
Naar ratio

Instromen

Instromers betalen de cursus naar ratio

Volg ons.

Contact

Truus Wijsmullerpad 9
2331 GR LEIDEN
06-14169296
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons