WIE ZIJN WIJ

PRIMA Events is op 26 augustus 2013 opgericht door Paul van Ark, Arjen van Duijn en Matthijs Feenstra. Vanuit ons werk als vakleerkracht bewegingsonderwijs en Combinatiefunctionaris hebben wij een groot netwerk binnen de sport opgebouwd. Doordat er steeds meer vraag kwam naar onze expertise, creativiteit en organisatorisch vermogen, hebben wij besloten deze diensten aan te bieden vanuit onze eigen onderneming. De vragen die wij aan het begin kregen waren vooral gericht op het organiseren van kinderfeestjes, sportclinics en het organiseren van evenementen.

PRIMA Events werkt vanuit de overtuiging dat iedereen wordt geboren met plezier in bewegen. Door al vroeg in je leven dit plezier te ontdekken is de kans zeer groot dat je een leven lang actief blijft. Vanuit deze overtuiging willen wij jong en oud verleiden om te bewegen en hebben wij plezier in bewegen hoog in het vaandel staan.
Zoals op de site terug te vinden is biedt PRIMA Events tegenwoordig meer diensten.

FITCLUB Leiden:
Al snel na de oprichting van PRIMA Events kwam de vraag of wij voor een groep een sportactiviteit konden organiseren in de Leidse wijk de Stevenshof. Uit deze vraag is een Bootcampclubje ontstaan waar iedere woensdag getraind kon worden. Uit deze Bootcamp is de FITCLUB Leiden ontstaan. Op dit moment is het mogelijk om 3x per week bij ons te sporten. Uiteraard ieder op zijn/haar eigen niveau.

Peuter-en Kleutervoetbal:
Voor de allerjongste, kinderen in de leeftijd van 3-5 jaar, biedt PRIMA Events iedere zondag Peuter-en Kleutervoetbal aan. Bij deze trainingen staat plezier in bewegen en kennismaken met voetbal centraal. Naast het leren voetballen, besteden wij ook aandacht aan (in onze ogen) belangrijke andere thema's. Hierbij moet u denken aan het leren samenwerken, wachten op je beurt, etc.

Grootschalige, stedelijke projecten:
Door ons organisatorisch vermogen en grote netwerk binnen de sport, wordt onze hulp vaak gevraagd bij de organisatie van grootschalige evenementen. Onder het kopje bedrijven vindt u een kleine selectie van deze projecten. Als initiatiefnemers en partner van de Koningsspelen Leiden, mochten Matthijs Feenstra en Paul van Ark zelfs het Koninklijk paar begeleiden over het sportveld en uitleg geven over de organisatie van de Leidse Koningsspelen.

Sportmateriaal:
Wij zijn van mening dat iedereen gebruik moet kunnen maken van leuk en uitdagend sportmateriaal. Wij bieden deze materialen te huur aan, uiteraard tegen een zeer laag tarief. Ook hierbij is ons uitgangspunt dat het plezier in bewegen voor iedereen mogelijk moet zijn.

Voor iedere dienst die wij leveren gaan wij uitvoerig in gesprek met de opdrachtgever. Op deze manier bieden wij diensten op maat en naar ieders wens. Neem gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

VISIE 

Onze overtuiging is dat iedereen wordt geboren met plezier in bewegen, de drang zichzelf te ontwikkelen en het streven naar succesbeleving. PRIMA Events zet zich in om iedereen in beweging te krijgen en te houden. Het plezier in bewegen, zelfontwikkeling en succesbeleving staat daarbij voorop. Of het gaat om het jonge kind of om volwassenen, PRIMA Events biedt voor iedere doelgroep een passend aanbod.

 

 

 

Contact

Truus Wijsmullerpad 9
2331 GR LEIDEN
06-14169296
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons